Aurinkopaneelit

NAPS Solar Systemsin paneelit ovat kaikki laadukkaita. Vaihtoehtona on neljä erilaista mallia.

NAPS Premium

Markkinoiden parhaan premium-paketin keskiössä on NAPS Solar Groupin valmistama 320 Wp NAPS SAANA -paneeli, joka on kokoluokassaan yksi tehokkaimpia EU:ssa valmistettuja paneeleita. Sen wattihinta on erittäin kilpailukykyinen nykyisillä aurinkosähkömarkkinoilla. Kaikilla paneeleilla on aina vähintään 10 vuoden mekaaninen takuu, jonka lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu.

NAPS All Black

Tyylikäs kokomusta aurinkopaneeli on maailman suurimman aurinkopaanelivalmistajan JinkoSolarin valmistama tuote. 320Wp Naps All Black järjestelmät ovat sekä kustannustehokkaita että erittäin tyylikkäitä. Kaikilla paneeleillamme on aina vähintään 10 vuoden mekaaninen takuu, ja sen lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu.

Fronius Invertterit

Valikoimastamme löytyy markkinajohtaja Froniuksen tuotteita ja invertterillä on jopa 7 vuoden takuu. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin Froniuksen tuotteisiin.

NAPS Value

NAPS Value -paneeli on aina NAPSin kokeneiden aurinkosähkön asiantuntijoiden auditoima laadukas tuote. Value -paneelin teho on 280 Wp. Value -paneelit ovat yleensä aasialaisia. NAPS vastaa toimittamistaan Value -paneeleista, kuten omasta tuotannostaan. Kaikilla paneeleilla on aina vähintään 10 vuoden mekaaninen takuu, jonka lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu.

NAPS Value Black

335Wp Naps Black on Napsin kokeneiden aurinkosähkön asiantuntijoiden auditoima laadukas paneeli. 335Wp Black on wattihinnaltaan yksi markkinoiden kustannustehokkaimmista yksikidepaneeleista. Kaikilla paneeleillamme on aina vähintään 10 vuoden mekaaninen takuu, ja sen lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu.

Sungrow Invertterit

Laadukkaat invertterit yhdeltä markkinoiden suurimmalta toimittajalta

10 vuoden takuulla. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin Sungrown tuotteisiin.

Kiinnitysjärjestelmät

Kiinnitysmekaniikkamme on suomalaisen Oriman valmistamaa. Mekaniikka on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Kiinnitysmekaniikalla on aina vähintään 10 vuoden takuu.

Rasol Oy

Vaahteramäentie 2 B

04150 Sipoo

p. +358 50 - 523 8358

info@rasol.fi

  • Facebook
  • Instagram