Aurinkopaneelit

NAPS Solar Systemsin paneelit ovat kaikki laadukkaita. Vaihtoehtona on kaksi erilaista mallia.

NAPS Premium

Markkinoiden parhaan premium-paketin keskiössä on NAPS Solar Groupin valmistama 320 Wp NAPS SAANA -paneeli, joka on kokoluokassaan yksi tehokkaimpia EU:ssa valmistettuja paneeleita. Sen wattihinta on erittäin kilpailukykyinen nykyisillä aurinkosähkömarkkinoilla. Kaikilla paneeleilla on aina vähintään 10 vuoden mekaaninen takuu, jonka lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu.

Invertterit

Kaikki invertterimme ovat markkinajohtaja Froniuksen tuotteita ja invertterillä on jopa 7 vuoden takuu. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin Froniuksen tuotteisiin.

NAPS Value

NAPS Value -paneeli on aina NAPSin kokeneiden aurinkosähkön asiantuntijoiden auditoima laadukas tuote. Value -paneelin teho on 280 Wp. Value -paneelit ovat yleensä aasialaisia. NAPS vastaa toimittamistaan Value -paneeleista, kuten omasta tuotannostaan. Kaikilla paneeleilla on aina vähintään 10 vuoden mekaaninen takuu, jonka lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu.

Kiinnitysjärjestelmät

Kiinnitysmekaniikkamme on suomalaisen Oriman valmistamaa. Mekaniikka on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Kiinnitysmekaniikalla on aina vähintään 10 vuoden takuu.

Rasol Oy

Vaahteramäentie 2 B

04150 Martinkylä

  • Facebook
  • Instagram