top of page
Aurinkopaneelit Kotiin

Aurinkopaneelit kotiin yhdessä päivässä
 

Pienennä hiilijalanjälkeäsi ja hyödynnä 100-prosenttisesti uusiutuvaa aurinkoenergiaa kotisi sähköntuotannossa. Asennamme aurinkopaneelit kotiin yhdessä päivässä kaikkialle Suomeen. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin nopeasti, jopa 8 vuodessa.

Jätä meille soittopyyntö

 

 

Toimi näin, kun haluat aurinkopaneelit kotiin

  1. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi 

  2. Mahdollinen kartoituskäynti paikan päällä

  3. Tarjous ja sopimus

  4. Asennus avaimet käteen -periaatteella (noin 2 viikon päästä)

  5. Tuomme laitteistot paikan päälle, asennamme ne, jonka jälkeen sähkömies käy kytkemässä järjestelmän

  6. Sovellusten asennus (mobiili tai tabletti) ja käyttöopastus

 

Nämä tiedot tarvitsemme laskeaksemme tarjouksen aurinkopaneeleista: kotisi sijainti, kattomateriaali, kerrosten lukumäärä, sähkönkulutus ja sähkökeskuksen sijainti. Muista, että mikäli haluat aurinkopaneelit kotiisi, asennustyön osuus on kotitalousvähennyskelpoista! Saat myös tarvittaessa rahoitusta hankinnallesi. 
 

Säästä satoja euroja vuodessa

Rasol Oy toimittaa ja asentaa aurinkopaneelit kotiin asunnon koosta ja sähkönkulutuksesta riippumatta. Verkkoon kytkettävällä aurinkopaneelijärjestelmällä pystyy säästämään sähkölaskussa jopa satoja euroja vuodessa. Samalla kodin hiilijalanjälki pienenee.

 

Paneelien määrä mitoitetaan aina sähkönkulutuksen mukaan, jolloin peräti 35 % vuotuisesta sähköstä voidaan tuottaa aurinkopaneelien avulla. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin jopa 8 vuodessa, joten sen jälkeen kaikki on pelkkää säästöä. 

Seuraa sähkönkulutusta kätevällä sovelluksella

 

Kun tilaat aurinkopaneelit kotiin, voit seurata paneelien tuottoa kätevällä sovelluksella puhelimen tai tabletin kautta. Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa mahdollisuuden tutkia järjestelmän tuottoa reaaliajassa. Lisäksi se tallentaa suuren määrän dataa, joten tuottoa voidaan tarkastella myös vuosi-, kuukausi- ja viikkotasolla.

 

Sovellus vaatii toimiakseen hyvän nettiyhteyden. Opastamme sovelluksen käytössä, mutta emme vastaa teknisistä haasteista ja nettiyhteyden laadusta.

Millaiset olosuhteet aurinkopaneelit vaativat?

 

Aurinkopaneelit voidaan asentaa käytännössä millaiseen kohteeseen tahansa. Optimaalinen sijainti aurinkopaneeleille on oikeassa kulmassa oleva etelään suunnattu harjakatto, jossa ei ole edessä varjostavia tekijöitä. Rannikolla auringonsäteet ovat tehokkaampia kuin sisämaassa, joten paneelien tuottokin on sen vuoksi parempi. Myös maa-asennus on mahdollinen.

 

Ammattilaiset käyvät yleensä kartoituskäynnillä ja tarkistavat tilanteen ennen paneelien asentamista. Tarjoamme arvion siitä, miten paneelit kannattaa mitoittaa ja sijoittaa, jotta niillä voidaan saavuttaa asiakkaan tavoittelema tuotto. Jos katto on huonossa kunnossa, ammattilaisemme saattavat kehottaa korjaamaan, uusimaan tai pinnoittamaan katon ennen paneelien asentamista.

Kattomateriaali vaikuttaa asennukseen

 

  • Huopakatto: aurinkopaneelien kiinnikkeet asennetaan suoraan kattoon, joten katteeseen tehdään reikiä. Reiät tehdään kuitenkin ammattitaidolla ja tiivistetään oikeaoppisesti, joten tästä ei koidu mitään haittaa.

  • Peltikatto: Jos kyseessä on konesaumakatto, kiinnikkeet puristetaan saumoihin, joten kattoon ei tarvitse tehdä reikiä. 

  • Tiilikatto: Kattokiinnikkeet sijoitetaan tiilien alle, joten tiiliin ei tehdä reikiä.

Tuottavatko paneelit sähköä talvella?

 

Suomen pimeä talvi ei ole este aurinkoenergian tehokkaalle tuotannolle, ja tuotantopotentiaali onkin Suomessa lähes sama kuin Keski-Euroopassa. Kesän pitkät ja valoisat päivät kompensoivat pimeää aikaa, joten aurinkopaneelit tuottavat kotiisi energiaa suurimman osan vuodesta, jopa 9 kuukauden ajan.

 

Tarjolla on myös erilaisia akkupaketteja aurinkoenergian varastoimiseen. Esimerkiksi sähköttömälle kesämökille voidaan asentaa aurinkopaneeleita, joiden tuotto varastoidaan akkuihin.

Valitse aurinkopaneelien toimittajaksi ja asentajaksi Rasol!

Rasolin ammattilaiset tekevät laadukasta asennustyötä nopeasti ja tehokkaasti. Meillä on monipuolinen ja pitkä kokemus erilaisista kattoasennuksista, joten hoidamme jokaisen työn tarkasti ja turvallisesti. Emme tee katolle turhia reikiä tai läpivientejä. Käytämme vain parhaita järjestelmiä, ja annamme niille sekä työllemme pitkän takuun.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva järjestelmä, jotta pääset nauttimaan ympäristöystävällisestä sähköstä joka päivä. Päätoimialuettamme on Sipoo ja ympäryskunnat kuten Espoo, Kerava, Porvoo, Järvenpää, Helsinki, Tuusula ja Vantaa. Meiltä kuitenkin toimitus ja asennus kaikkialle Suomeen. Tilaa siis aurinkopaneelit kotiin jo tänään.

Esimerkkipaketteja

S

3,28 kWp

8 kpl 410 Wp

-yksikidepaneelia

alk. 6 590€

M

5,74 kWp

14 kpl 410 Wp

-yksikidepaneelia

alk. 8 390€

L

8,20 kWp

20 kpl 410 Wp

-yksikidepaneelia

alk. 10 390 €

XL

12,30 kWp

30 kpl 410 Wp

-yksikidepaneelia

alk. 13 490€

Hinnat sisältävät asennuksen sekä arvonlisäveron. Hinnoista on mahdollista saada kotitalousvähennystä työn osuudesta.

Jätä yhteystietosi, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Kiitos yhteydenotostanne!

bottom of page