Aurinkopaneelit kotiin - asennettuna avaimet käteen

Aurinkopaneelit kotiin yhdessä päivässä
 

Pienennä hiilijalanjälkeäsi ja hyödynnä 100-prosenttisesti uusiutuvaa aurinkoenergiaa kotisi sähköntuotannossa. Asennamme aurinkopaneelit kotiin yhdessä päivässä kaikkialle Suomeen. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin nopeasti, jopa 8 vuodessa.

Jätä meille soittopyyntö

Valmiiksi asennettuna avaimet käteen

 

Rasol Oy toimittaa ja asentaa aurinkopaneelit kotiin asunnon koosta ja sähkönkulutuksesta riippumatta. Verkkoon kytkettävällä aurinkopaneelijärjestelmällä pystyy säästämään sähkölaskussa satoja euroja vuodessa. Samalla kodin hiilijalanjälki pienenee.

 

Rasolin ammattilaiset tekevät laadukasta asennustyötä nopeasti ja tehokkaasti. Emme tee katolle turhia reikiä tai läpivientejä. Käytämme vain parhaita järjestelmiä, ja annamme niille sekä työllemme pitkän takuun.

 

 

Miksi osa sähköstä kannattaa tuottaa aurinkoenergialla?

 

Aurinkopaneelit ovat fiksu valinta kotiin, sillä niiden avulla voidaan tuottaa osa kodin sähköstä ekologisesti. Samalla kodin hiilijalanjälki ja sähkölaskut pienenevät.

 

Paneelien määrä mitoitetaan aina sähkönkulutuksen mukaan, jolloin peräti 35 % vuotuisesta sähköstä voidaan tuottaa aurinkopaneelien avulla. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin jopa 8 vuodessa, joten sen jälkeen kaikki on pelkkää säästöä. Aurinkopaneelien tuottoa voidaan seurata jatkuvasti kätevillä mobiili- tai tablettisovelluksilla.

 

 

Millaiset olosuhteet aurinkopaneelit vaativat?

 

Optimaalinen sijainti aurinkopaneeleille on oikeassa kulmassa oleva etelään suunnattu harjakatto, jossa ei ole edessä varjostavia tekijöitä. Rannikolla auringonsäteet ovat tehokkaampia kuin sisämaassa, joten paneelien tuottokin on sen vuoksi parempi. Myös maa-asennus on mahdollinen.

 

Ammattilaiset käyvät yleensä kartoituskäynnillä ja tarkistavat tilanteen ennen paneelien asentamista. Tarjoamme arvion siitä, miten paneelit kannattaa mitoittaa ja sijoitella, jotta niillä voidaan saavuttaa asiakkaan tavoittelema tuotto. Jos katto on huonossa kunnossa, ammattilaisemme saattavat kehoittaa korjaamaan, uusimaan tai pinnoittamaan katon ennen paneelien asentamista.

 

 

Tuottavatko paneelit sähköä talvella?

 

Suomen pimeä talvi ei ole este aurinkoenergian tehokkaalle tuotannolle, ja tuotantopotentiaali onkin Suomessa lähes sama kuin Keski-Euroopassa. Kesän pitkät ja valoisat päivät kompensoivat pimeää aikaa, joten aurinkopaneelit tuottavat kotiisi energiaa suurimman osan vuodesta, jopa 9 kuukauden ajan.

 

Tarjolla on myös erilaisia akkupaketteja aurinkoenergian varastoimiseen. Esimerkiksi sähköttömälle kesämökille voidaan asentaa aurinkopaneeleita, joiden tuotto varastoidaan akkuihin.

 

Asennus päivässä

 

Prosessi etenee seuraavasti:

 

  • Mahdollinen kartoituskäynti

  • Tarjous ja sopimus

  • Asennus avaimet käteen -periaatteella (noin 2 viikon päästä)

  • Sovellusten asennus (mobiili tai tabletti) ja käyttöopastus

 

Aurinkopaneelit asennetaan kotiisi yhdessä päivässä. Tuomme laitteistot paikan päälle, asennamme ne, jonka jälkeen sähkömies käy kytkemässä järjestelmän.

 

 

Valitse aurinkopaneelien toimittajaksi ja asentajaksi Rasol!

 

Olemme nopeita ammattilaisia, jotka tekevät laadukasta jälkeä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva järjestelmä, jotta pääset nauttimaan ympäristöystävällisestä sähköstä joka päivä. Muista, että asennustyön osuus on kotitalousvähennyskelpoista! Saat myös tarvittaessa rahoitusta hankinnallesi. Päätoimialuettamme on Sipoo ja ympäryskunnat kuten Kerava, Porvoo, Järvenpää, Tuusula ja Vantaa. Meiltä kuitenkin toimitus ja asennus kaikkialle Suomeen. Tilaa siis aurinkopaneelit kotiin jo tänään.

Jätä meille soittopyyntö

 

Rasol Oy

Vaahteramäentie 2 B

04150 Sipoo

p. +358 50 - 523 8358

info@rasol.fi

  • Facebook
  • Instagram