Aurinkopaneelit yritykselle - aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkopaneelit yritykselle

Aurinkosähköjärjestelmä on moderni ja tehokas tapa pienentää yrityksen energiakustannuksia ja kohentaa brändi-ilmettä. Rasol Oy toimittaa ja asentaa aurinkopaneelit yrityksille kaikkialle Suomeen. Yritysten on mahdollista saada jopa 25 %  energiatukea aurinkosähköhankkeisiin, joten takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt!

Jätä meille soittopyyntö

 

Toimitus ja asennus kaikkialle Suomeen

Rasol Oy asentaa laadukkaat Naps Solar Systemsin aurinkopaneelit yritysten tarpeisiin kaikkialle Suomeen. Aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää eri kokoisten kiinteistöjen ja toimistotilojen lisäksi esimerkiksi varastoissa ja teollisuushalleissa.

 

Aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä voi olla jopa 30-40 vuotta ja paneelit ovat käytännössä huoltovapaita. Järjestelmän tuottoa voi seurata reaaliajassa helppokäyttöisen mobiili- tai tablettisovelluksen avulla, joten sen laskennallinen arvo on helppo määritellä.
 

Aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin

 

Aurinkopaneelit ovat yritykselle kannattava investointi, koska niiden takaisinmaksuaika on lyhyempi kuin yksityishenkilöillä, sillä yritykset ovat oikeutettuja 25 % hankintatukeen.

Järjestelmän takaisinmaksuaika voi olla tällöin vain 6,5 vuotta. Tämän jälkeen kaikki on pelkkää säästöä.

 

Mitä enemmän yritys käyttää sähköä ja mitä suurempi järjestelmä asennetaan, sen lyhyemmäksi takaisinmaksuaika muodostuu. Yleensä aurinkosähkön avulla pyritään kattamaan noin 30 prosenttia yrityksen sähkönkulutuksesta. Lopullinen tuotto määräytyy yrityksen sähkönkulutuksen, laitteiston mitoituksen ja asiakkaan odottaman tuoton mukaan.

 

 

Aurinkopaneelit vievät yritystä vihreään suuntaan

 

Aurinkopaneelien avulla tuotettu energia on 100-prosenttisesti uusiutuvaa, ja järjestelmä pienentää siten yrityksen hiilijalanjälkeä merkittävästi. Vihreät arvot ovat yrityksille nykypäivänä erittäin tärkeitä, ja aurinkopaneelit ovat erittäin kustannustehokas keino viedä yrityksen toimintaa oikeasti vihreämpään suuntaan - eikä pelkästään puhua näiden arvojen puolesta.

 

 

Asennus hoituu päivässä

 

Prosessi etenee seuraavasti:

 

  1. Kartoituskäynti paikan päällä

  2. Tarjous ja sen hyväksyminen

  3. Järjestelmän asennus avaimet käteen -periaatteella yhden päivän aikana

  4. Sovellusten asennus

  5. Käyttöopastus

 

 

Pienennä yrityksen hiilijalanjälkeä Rasol Oy:n avustuksella!

 

Olemme kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät ripeää työtä ja laadukasta jälkeä. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva järjestelmä, jotta pääset nauttimaan ympäristöystävällisestä sähköstä ja sen luomasta vihreämmästä imagosta päivittäin. Autamme myös tarvittaessa hankintatukihakemusten kanssa.

Päätoimialuettamme on Sipoo ja ympäryskunnat kuten Kerava, Porvoo, Järvenpää, Tuusula ja Vantaa. Meiltä kuitenkin toimitus ja asennus kaikkialle Suomeen.

Hanki aurinkopaneelit yritykselle ja hyödynnä aurinkosähkön edut.

 

Jätä tästä soittopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä.


 

Rasol Oy

Vaahteramäentie 2 B

04150 Sipoo

p. +358 50 - 523 8358

info@rasol.fi

  • Facebook
  • Instagram