top of page
Aurinkopaneelit Yrityksille.jpg

Aurinkopaneelit yritykselle

Aurinkosähköjärjestelmä on moderni ja tehokas tapa pienentää yrityksen energiakustannuksia ja kohentaa brändi-ilmettä. Rasol Oy toimittaa aurinkopaneelit yrityksille kaikkialle Suomeen. Aurinkosähköjärjestelmän suunnittelu ja asennus nopeastikin. Yritysten on mahdollista saada jopa 20 %  energiatukea aurinkosähköhankkeisiin, joten takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt.


Jätä meille soittopyyntö
 

Aurinkopaneelit yritykselle kätevällä prosessilla

 

Näin prosessi etenee:

 

  1. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai verkkosivujen kautta

  2. Teemme alustavan suunnitelman ja tarjouksen ilmakuvien ja sähkönkulutustietojen perusteella

  3. Teemme maksuttoman kartoituskäynnin paikan päällä

  4. Lopullinen tarjous ja sen hyväksyminen

  5. Järjestelmän asennus (ei sisällä esim. sähkökeskuksen muutostöitä)

  6. Sovellusten käyttöönotto (vaatii hyvin toimivan nettiyhteyden)

 

Nämä tiedot tarvitsemme yritykseltä: yrityksen sijainti, sähkönkulutustiedot ja tuntisarjat eli sähkönkulutus kilowattitunteina. 

Aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin

 

Aurinkopaneelit ovat yritykselle kannattava investointi, koska niiden takaisinmaksuaika on lyhyempi kuin yksityishenkilöillä, sillä yritykset ovat oikeutettuja 20 % hankintatukeen.

Järjestelmän takaisinmaksuaika voi olla tällöin vain 6,5 vuotta. Tämän jälkeen kaikki on pelkkää säästöä.

 

Mitä enemmän yritys käyttää sähköä ja mitä suurempi järjestelmä asennetaan, sen lyhyemmäksi takaisinmaksuaika muodostuu. Yleensä aurinkosähkön avulla pyritään kattamaan noin 30 prosenttia yrityksen sähkönkulutuksesta. Lopullinen tuotto määräytyy yrityksen sähkönkulutuksen, laitteiston mitoituksen ja asiakkaan odottaman tuoton mukaan.

Aurinkopaneelit vievät yritystä vihreään suuntaan

 

Aurinkopaneelien avulla tuotettu energia on 100-prosenttisesti uusiutuvaa, ja järjestelmä pienentää siten yrityksen hiilijalanjälkeä merkittävästi. Vihreät arvot ovat yrityksille nykypäivänä erittäin tärkeitä, ja aurinkopaneelit ovat erittäin kustannustehokas keino viedä yrityksen toimintaa oikeasti vihreämpään suuntaan - eikä pelkästään puhua näiden arvojen puolesta.

 

Aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä voi olla jopa 30-40 vuotta ja paneelit ovat käytännössä huoltovapaita. Järjestelmän tuottoa voi seurata reaaliajassa helppokäyttöisen mobiili- tai tablettisovelluksen avulla, joten sen laskennallinen arvo on helppo määritellä.

Vastuullisuus osana menestyvää yritystä

 

Vastuullisuudella on merkittävä rooli menestyvän yrityksen liiketoimintaosaamisessa. Vastuullisuudella tarkoitetaan sitä, että yritys toimii omaehtoisesti mahdollisimman kestävällä tavalla muun muassa ympäristön kannalta. Tärkeä osa vastuullisuutta on yrityksen muutostarpeiden huomioiminen ja jatkuva kehittäminen.

 

Aurinkopaneelit ovat yritykselle yksi hyvä keino kasvattaa kestäviä toimintamalleja. Vastuullisuuden mittaaminen ja raportointi onnistuu myös helposti, sillä järjestelmän tuottoa pystyy seuraamaan jatkuvasti. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Pienennä yrityksen hiilijalanjälkeä Rasol Oy:n avustuksella!

 

Olemme kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät ripeää työtä ja laadukasta jälkeä. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva järjestelmä, jotta pääset nauttimaan ympäristöystävällisestä sähköstä ja sen luomasta vihreämmästä imagosta päivittäin. Autamme myös tarvittaessa hankintatukihakemusten kanssa.

 

​Aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää eri kokoisten kiinteistöjen ja toimistotilojen lisäksi esimerkiksi varastoissa ja teollisuushalleissa. Päätoimialuettamme on Sipoo ja ympäryskunnat kuten Kerava, Porvoo, Järvenpää, Tuusula, Espoo ja Vantaa. Meiltä kuitenkin toimitus ja asennus kaikkialle Suomeen.

Hanki aurinkopaneelit yritykselle ja hyödynnä aurinkosähkön edut.

 


 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teidän yritykselle sopivin ratkaisu!

bottom of page