Sähköauton latausasema kotiin tai taloyhtiön pihalle

Sähköauton lataaminen onnistuu nyt kätevästi omalla kotipihalla, taloyhtiön pihapiirissä tai vaikkapa parkkihallissa. Saat meidän kauttamme laadukkaan sähköauton latausaseman toimitettuna ja käyttövalmiiksi asennettuna.

Sähköauton latausasema

 

Valitse tehokas, turvallinen ja aikaa säästävä latausasema sähköautoille. Kodin sähköpistokkeita ei ole suunniteltu korkean tehon latauskuormaan, joten auton lataus kestää huomattavasti kauemmin kuin latausaseman avulla. Yhä useampi ostaakin nykyään latausaseman omaan kotipihaansa.

 

Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset ratkaisut sähköauton lataamiseen. Älykkäät järjestelmät tekevät lataamisesta tehokasta ja helppoa.

 

Garo-asemien tekniset tiedot

 

Toimimme Garo-latausasemien jälleenmyyjänä. Garo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia latausasemia, joista me autamme valitsemaan kohteeseenne sopivan.

 

Tekniset tiedot:
•    Aseman voi asentaa seinään tai erillisen latausasemaa varten suunnitellun pylvään avulla maahan
•    Latausteho max. 22 kW
•    Yhteensopivia dynaamiseen kuormanohjausjärjestelmään
•    DIP-kytkimet, joiden avulla voidaan rajoittaa lataustehoa
•    Lsävarusteina saatavana WIFI-moduli sekä RFID-lukija
•    Lataustila indikoidaan kolmivärisellä LED valolla

 

Tutustu laitteisiin

 

Omalle pihalle, taloyhtiöön tai parkkihalliin

 

Tarjoamme sähköauton latausasemat niin kotiin, taloyhtiön pihalle kuin esimerkiksi parkkipaikoille tai -halleihin. Autamme etsimään parhaan ratkaisun, joten ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

 

Taloyhtiöille myönnetään jopa 45 % tuki, mikäli pihapiiriin ostetaan 5 tai useampia latausasemia. ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020-2022. Lue lisää avustuksesta täältä.


 

Kun etsit kustannustehokasta latausratkaisua, ota meihin yhteyttä

 

Nykyään liikkuminen on kasvavassa määrin kestävää, puhdasta ja sähköistä: yhä useammat auton omistajat luottavat sähköisiin voimalinjoihin ja käyttävät vihreää voimaa fossiilisen polttoaineen sijaan. Me Rasolilla olemme mukana kehityksen etulinjassa, sillä haluamme tarjota vaihtoehtoisia ja kestäviä ratkaisuja asiakkaidemme käyttöön.

 

Täytä alla olevalle lomakkeelle yhteystietosi tai soita meille, kerromme mielellämme lisää sähköautojen latausasemista. Oma latausasema helpottaa merkittävästi arkea.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Rasol Oy

Vaahteramäentie 2 B

04150 Sipoo

p. +358 50 - 523 8358

info@rasol.fi

  • Facebook
  • Instagram