top of page
  • Kirjoittajan kuvaRasol Oy

Aurinkosähköllä kiinteistön hiilijalanjälki pienemmäksi


Tapiolan Golfkeskus TAGi on nauttinut vuoden verran oman aurinkosähköjärjestelmän tuottamasta sähköstä. Rasol Oy asennutti golfkeskuksen katolle syksyllä 2020 60 aurinkopaneelia, ja järjestelmän kokonaisteho on 20kWp.

TAGi:ssa halutaan pitää hiilijalanjälki mahdollisimman pienenä, ja aurinkosähköjärjestelmä on tähän loistava keino. TAGi:n järjestelmä on tuottanut vuoden aikana noin 17 500kWh sähköä 100% ympäristöystävällisesti.

TAGi:n puheenjohtaja Pertti Itkonen: ”Olemme oikein tyytyväisiä Rasol Oy:n toimintaan. Aurinkosähköjärjestelmä on täyttänyt odotuksemme hyvin; järjestelmä vahvistaa Tapiolan Golfkeskusta hiilijalanjäljeltään pienenä, luultavasti Suomen pienimpänä kaikista golfkeskuksista. Rahallinen säästö sähkölaskussa on myös merkittävä hyöty.”


Rasol Oy:n lupauksena on tarjota markkinoiden kustannustehokkaimmat aurinkosähköjärjestelmät. Palveluumme kuuluu aina 100% ilmainen kartoituskäynti ja kannattavuuslaskenta. Ota yhteyttä osoitteesta https://www.rasol.fi/ilmainen-kartoitus.#rasolaurinkoenergia #aurinkoenergia

bottom of page